Akari Bastiaens

Komende zondag 12/01 kunnen jullie weer genieten van ons 33ste Nieuwjaarsconcert.
Om jullie alvast een voorsmaakje te geven, stellen wij ons eerste gastoptreden voor:

Akari Bastiaens, een 7-jarig piano-talent uit onze eigen gemeente Riemst. Zij won vorig jaar de “Steinway Piano Wedstrijd” en mag in het najaar van 2020 ons land vertegenwoordigen op het Internationale “Steinway Piano Festival” in Hamburg.

Tot zondag, waar jullie persoonlijk kennis kunnen maken met haar talent!

Afspraak om 14u30 in de Kerk van Herderen.

Nieuwjaarsconcert 12/01/2020

Op zondag 12 januari organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Jan uit Herderen haar 33e Nieuwjaarsconcert! Jullie zijn dan van harte welkom in de kerk van Herderen om te genieten van een gevarieerd muzikaal programma van de harmonie, de Kids en een gast optreden van Karlijn Noten (sopraan-zangeres) en Akari Basiaens (jong piano-talent). De deuren zijn geopend vanaf 14 uur.

Achteraf kunnen jullie terecht in zaal Sint-Jan voor een drankje en een stukje taart.

Tot dan!

Nieuwjaarsconcert 14/01/2018

Op zondag 14 januari organiseert de Koninklijke Harmonie Sint-Jan uit Herderen haar 31e Nieuwjaarsconcert! Jullie zijn dan van harte welkom in de kerk van Herderen om te genieten van een gevarieerd muzikaal programma, in samenwerking met het Maasbrees Mannenkoor en de Orgelvrienden Riemst. De deuren zijn geopend vanaf 14 uur.

Achteraf kunnen jullie terecht in zaal Sint-Jan voor een drankje en een stukje taart.

Tot dan!

Begeleide wandeling naar Grootbos mét bosconcert

Grootbos

Zondag 22 mei organiseren we verscheidene, (al dan niet) begeleide wandelingen vanuit eigen dorp en omliggende dorpen: Herderen, Millen, Spouwen, Genoelselderen en Membruggen.

De Koninklijke Harmonie Sint-Jan zal jullie op muzikale wijze ontvangen aan de dreef t.h.v. het wijnkasteel van Genoelselderen. Om 15 u zal zij een licht concert brengen in een unieke omgeving aan de tumulus, voor velen onder ons een nostalgische plek uit de kinder- en jeugdjaren.

Wij hopen u hierop te mogen verwelkomen!

Voor de minder mobiele sympathisanten onder ons zal het tevens mogelijk zijn om het concert bij te wonen.

Tot dan!

!! Bij slecht weer: 29 mei !!

Dreef na